Reikibehandelingen

Reiki-behandelingen creëren een veld van energie in en om je lichaam, waardoor je helemaal tot rust kunt komen. Je komt in een soort nulpunt, ZIJNs toestand waar alles oké is. Er is geen goed of fout, er is alleen ZIJN IN HET NU.

Vanuit deze diepe ontspanning kunnen je lichaam en geest zich als het ware resetten.
Blokkades kunnen worden opgeheven, de energiestroom verbetert en vastgehouden emotionele lading kan worden losgelaten, er kan inzicht komen in je situatie, klachten en wensen.
Kortom je bewustzijn wordt verruimd.

Reiki-behandelingen nemen gemiddeld een uur, soms anderhalf uur in beslag. De eerste keer hebben we een intakegesprek. Daarna mag je plaatsnemen op een behandeltafel. Gewoon met kleren aan. Meestal vinden mensen het prettig om onder een deken te liggen. Dat geeft een beschut gevoel en is natuurlijk ook lekker warm. Tenslotte lig je wel een uur stil.
De energie wordt doorgegeven door de handen op het lichaam te leggen of er iets boven te houden.

Het resultaat van deze behandelingen is niet te sturen of te voorspellen.
Er gebeurd altijd wat belangrijk is voor jou en alleen wat je aankunt.

Voor een goed en snel resultaat raad ik je aan om, zeker in het begin, meerdere behandelingen achter elkaar af te spreken.

praktijkruimte 2015-1

Het is ook mogelijk om Reiki-behandelingen op afstand te ontvangen.
Afstandbehandelingen zijn vooral bedoeld voor mensen die, om wat voor reden dan ook, niet in de praktijk kunnen komen. Meestal vraag ik de mensen om per dag even kort op te schrijven wat de bevindingen zijn. Opvallende dromen, emoties, gedachten, gebeurtenissen, iedere kleine verandering. Het is wel belangrijk om ook regelmatig in de praktijk te komen voor contactbehandelingen.

Opmerking: Ik ben een voorstander van samenwerking tussen reguliere gezondheidszorg en natuurgeneeswijzen en raad je aan om altijd contact te houden met je huisarts en/of specialist en diens aanwijzingen op te volgen.

drieluik 3 tekst